Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 18 ani din comuna Noşlac, cercetat după ce a condus un moped neînmatriculat şi fără permis. Dosar penal şi pentru cel care i-a dat autovehiculul

Publicat

moped Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Noşlac este cercetat penal de poliţişti pentru conducerea unui moped neînmatriculat, fără permis. Şi cel care i-a încredinţat autovehiculul s-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, marţi, în jurul orei 11.10, poliţiştii din Noşlac l-au depistat pe C.D.C., de 18 ani, din comună, care circula cu un moped fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că mopedul condus de tânăr nu este înmatriculat în circulaţie şi i-a fost încredințat, pentru a fi condus de drumurile publice, de către H.C.O., de 32 de ani, din aceeaşi comună, care avea cunoştinţă de faptul că C.D.C. nu deţine permis de conducere.

Faţă de C.D.C. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar faţă de H.C.O. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate