Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 18 ani din comuna Stremț, cu dosar penal, după ce a condus un moped neînmatriculat şi fără permis

Publicat

moped Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Stremț este cercetat penal după ce a fost prins de polițiștii din Teiuș conducând un moped neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 iunie, ora 7.00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Teiuş în timp ce se aflau în exercitarea sarcinilor de serviciu, pe strada Clujului din oraşul Teiuş au oprit în trafic un moped, pe care nu erau aplicate plăcuţe cu nr. de înregistrare sau înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că mopedul a fost condus de A.A., de 18 ani, din comuna Stremţ, judeţul Alba, iar acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat,, şi ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere,, fapte prev. de art. 334 al.1 şi 335 al. 1 din Cod Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax