Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 18 ani din Cugir, REŢINUT de Poliţie. A ameninţat persoane cu moartea şi a distrus maşini parcate

Publicat

arestat, catuse

Un tânăr din Cugir a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, amenințarea si lovire. Va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir l-au reţinut pentru 24 de ore, miercuri, pe un tânăr de 18 ani din Cugir, care ar fi comis mai multe infracțiuni, în perioada 15- 27 februarie.

În 15 februarie, seara, ar fi înţepat cauciucurile unui autoturism parcat, iar proprietarului acestuia i-ar fi adresat ameninţări, iar în 23 februarie ar fi lovit o femeie şi ar fi făcut, în public, gesturi obscene.

Tot în 23 februarie, tânărul ar fi  provocat un scandal, în timp ce se afla pe strada George Coşbuc din Cugir, ar fi distrus farul şi bara unui autoturism şi ar fi ameninţat cu moartea o femeie.

Bărbatul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax