Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 18 ani din Fărău, cercetat pentru tentativă de furt calificat. A intrat în casa unei femei și a vrut să sustragă bani sau bunuri

Publicat

furt casaUn tânăr de 18 de ani din Fărău este cercetat pentru tentativă de furt după ce  a intrat în locuința unei persoane, din aceeași comună, cu intenția de a fura bani sau bunuri. Tânărul s-a răzgândit și nu a mai continuat activitatea infracțională.

Poliţiştii din Ocna Mureş au identificat un tânăr din comuna Fărău, ca persoană bănuită de comiterea unei tentative de furt din locuinţă.

La data de 01 februarie 2016, poliţiştii de investigaţii criminale din Ocna Mureş l-au identificat pe I.T. d e 18 ani, din comuna Fărău, ca bănuit de comiterea unei tentative de furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 29 ianuarie.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 28 ianuarie, a pătruns, printr-un geam neasigurat, în locuinţa unui femei din localitatea Medveş, comuna Fărău, cu intenţia de a sustrage bani sau bunuri dar a abandonat activitatea infracțională şi a părăsit locuinţa fără să sustragă nimic.

Faţă de I.T., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax