Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 18 de ani din Zlatna, REŢINUT de polițiști. A fost prins în timp ce încerca să fure din casa unei femei din Alba Iulia

Publicat

furt casaPoliţiştii din Alba Iulia  l-au reţinut pe un tânăr de 18 de ani din Zlatna care a fost surprins în timp ce încerca să fure bunuri din casa unei femei din Alba Iulia.  

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, şi în data de 7 aprilie, tânărul a pătruns, fără drept, în aceeaşi locuinţă şi a sustras 300 de euro şi 150 de lei.

Luni, 11 aprilie, în jurul orei 9.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a surprins o persoană, în timp ce încerca să sustragă bunuri din locuinţa mamei sale.

La faţa locului s-a deplasat imediat patrula de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, care l-a identificat pe P.A. (18 ani) din Zlatna. Acesta ar fi pătruns în curtea imobilului situat în cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia, profitând de faptul că proprietara a lăsat cheia de la poartă, agăţată în spatele acesteia. Ulterior a pătruns în casă şi a început să caute sume de bani, moment în care a fost surprins de către fiul proprietarei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că şi în data de 7 aprilie, tânărul a pătruns, fără drept, în aceeaşi locuinţă şi a sustras 300 de euro şi 150 de lei.

P.A. a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Pentru a nu fi victimele furturilor din locuinţă, poliţia vă recomandă:

-Nu lăsaţi uşa descuiată nici pe timpul zilei, nici pe timpul nopţii, chiar dacă vă aflaţi la domiciliu!
-Când plecaţi de acasă, încuiaţi uşile şi ferestrele! Asiguraţi anexele!
-Nu primiţi în casă persoane necunoscute care oferă spre vânzare diverse bunuri!
-Nu daţi informaţii despre sumele de bani sau bunurile de valoare pe care le deţineţi!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax