Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 19 ani din Alba Iulia, amendat de jandarmi. Din cauza alcoolului consumat, nu a putut deschide ușa apartamentului în care locuia și a făcut scandal în bloc

Publicat

jandarmi 2

jandarmi 2 Pentru că nu reuşea să deschidă uşa apartamentului în care locuieşte, un tânăr de 19 ani a deranjat locatarii unui bloc de locuinţe situat pe strada Ampoiului din municipiul Alba Iulia. A fost potolit doar de intervenţia unui echipaj de jandarmerie și amendat cu suma de 200 de lei.

Incidentul a fost semnalat miercuri,  la ora 23.00, oră la care  Ion J.  de 19 ani s-a întors acasă. Tânărul deţine un apartament într-un bloc situat pe strada Ampoiului din municipiul reşedinţă de judeţ şi, pentru că se afla în avansată stare de ebrietate, nu a reuşit să deschidă uşa locuinţei.

După ce a stăruit câteva zeci de minute, a încercat să forţeze sistemul de închidere şi, pentru că nici aşa nu a izbutit să intre în casă, a început să lovească uşa cu pumnii şi picioarele. În tot acest timp a strigat la vecini să vină să-l ajute şi, pentru că aceştia nu au dat curs solicitării sale, a proferat obscenităţi şi a lovit pereţii blocului cu un ambalaj de plastic.

Alertat prin apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a acţionat pentru calmarea turbulentului. A fost ajutat să intre in apartament, iar pentru disconfortul produs vecinilor a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax