Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 19 ani din Alba Iulia ARESTAT PREVENTIV. Este cercetat pentru tâlhărie, după ce a agresat un minor și i-a furat telefonul mobil

Publicat

arestat_catuse Un tânăr de 19 ani din Alba Iulia, acuzat de tâlhărie după ce i-a furat, prin violenţă telefonul mobil unui minor, a fost arestat preventiv. Acesta l-a agresat pe un minor de 16 ani, duminică seara, pe strada Arieşului din oraş.

La data de 24 februarie, H.V.E., de 19 ani, din Alba Iulia, cercetat pentru o faptă de tâlhărie comisă duminică seara, asupra unui minor, a fost prezentat de poliţişti Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi ulterior tânărul a fost prezentat judecătorului de drepturi si libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim faptul că poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, care este bănuit de comiterea, în data de 22 februarie, a unei fapte de tâlhărie asupra unui minor în vârstă de 16 ani, din Alba Iulia.

În jurul orei 21.15, în timp ce se deplasa pe strada Arieşului din Alba Iulia, l-a abordat pe minor, întrebându-l cât este ora. În momentul în care minorul şi-a scos din buzunar telefonul mobil, pentru a-i răspunde la întrebare, tânărul i l-a luat, prin violenţă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate poliţiştii au reușit să recupereze telefonul sustras.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax