Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 19 ani din Alba Iulia, cercetat pentru 11 furturi din garaje din cartierele Ampoi II şi III. Alături de alţi minori, a produs un prejudiciu de peste 20.000 de lei

Publicat

Un tânăr de 19 ani din Alba Iulia este cercetat în cazul a 11 furturi din garaje private aflate în cartierele Ampoi II şi III din oraş. Împreună cu alţi minori, acesta a sustras bunuri în valoare totală de 20.350 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reușit documentarea activităţii infracționale a lui C.C.V. (19 ani), din Alba Iulia, care este suspect de comiterea mai multor furturi.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 10 – 21 aprilie 2012, împreună cu alţi minori, pe timp de noapte, a pătruns prin efracţie în 11 garaje din cartierele Ampoi II şi Ampoi III din Alba Iulia, de unde a sustras aparate de sudură, cabluri electrice, ţevi de cupru, flexuri şi un cazan din cupru, în valoare totală de 20.350 lei.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Luni, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a emis pe numele său măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspectului şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax