Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 19 ani din Alba Iulia, internat la un centru de reeducare, după ce a tâlhărit un bărbat. Va sta doi ani la instituţia din Buziaş

Publicat

centrul de reeducare buzias Poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat şi transportat la un centru de reeducare pe un tânăr în vârstă de 19 ani, pentru care instanţa a dispus doi ani de privare de libertate, după ce acesta a tâlhărit un bărbat. Fapta s-a petrecut acum doi ani.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au identificat şi reţinut pe B.I.M., de 19 ani, din Alba Iulia, care este posesorul unei sentinţe penale emisă de Judecătoria Alba Iulia, la aceeaşi dată, prin care s-a dispus luarea măsurii educative privative de libertate a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Tânărul a comis fapta în noaptea de 23/24 iulie 2013, când împreună cu un minor în vârstă de 15 ani, în timp ce se aflau pe strada Al. I. Cuza din Alba Iulia, l-au abordat pe un bărbat din municipiu şi prin violenţă, l-au deposedat de un portmoneu, telefonul mobil şi de ţigări.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reeducare Buziaş, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    miercuri, 17.06.2015 at 20:10

    centru educativ ????? major ?????? pentru talharie ????!!!!!!!!!!!?????
    Pai pe unu tocmai ce l-au inchis intr-un centru needucativ (puscherie pe bune ) pe un an jumate pentru ca a condus fara permis. Ciudata legislatie avem ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax