Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 19 ani din Apoldu, cu DOSAR PENAL la Săsciori. A condus fără permis o maşină furată şi a produs un ACCIDENT

Publicat

masina politia rutiera alba Un tânăr de 19 ani din judeţul Sibiu este cercetat de poliţiştii Postului de Poliţie Săsciori, după ce a sustras autoturismul unui cetăţean din comună, pe care l-a condus prin localitate, iar în cele din urmă l-a avariat şi abandonat.

Potrivit IPJ Alba, duminică, la ora 13.30, poliţiştii Postului de Poliţie Săsciori au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că dimineaţa și-a găsit autoturismul personal avariat, la circa 30 de metri de locuinţa sa.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 18/19 iulie, în jurul orei 4.00, L.I., de 19 ani, din comuna Apoldu de Jos, judeţul Sibiu, a desfăcut prelata autoturismului şi a profitat de faptul că una dintre cheile de contact ale autoturismului au fost lăsate de proprietar în bord. A pornit autoturismul şi a parcurs circa 30 de metri, până în dreptul unui bloc de locuinţe. S-a „oprit” în scările imobilului.

Tânărul, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a abandonat autoturismul şi a fost identificat ulterior de către poliţişti.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere şi conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax