Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 19 ani din Ocna Mureș, REŢINUT de polițiști. Și-a bătut, cu pumnii, amicul de pahar. Victima, în stare gravă la spital

Publicat

arestat_catuseUn tânăr de 19 ani, din Ocna Mureş  a fost reținut de polișiti după ce, pe fondul consumului de alcool, l-a agresat pe un concetăţean. Cei doi au consumat băuturi alcoolice împreună, iar în drumul spre casă s-au luat la bătaie.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 6.45, Poliția Orașului Ocna Mureș a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un şanţ de la marginea străzii Crângului din Ocna Mureş, a fost găsit un bărbat rănit în zona capului.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în noaptea de miercuri spre joi, tânărul în vârstă de 28 de ani, din Ocna Mureş, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu R.N.V., de 19 ani, din Ocna Mureş, într-un local public din oraş.

La un moment dat, cei doi au plecat spre domicilii însă între ei a avut loc un conflict în urma căruia R.N.V. l-ar fi lovit cu pumnii pe bărbatul de 28 de ani, provocându-i leziuni traumatice în zona capului.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, unde a rămas internată, în stare gravă.

Faţă de R.N.V. poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală”, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax