Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 19 ani din Roşia Montană, arestat preventiv după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră

Publicat

Un tânăr de 19 ani din Roşia Montană a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de „act sexual cu un minor”. Potrivit IPJ Alba, victima tânărului este o fată de 13 ani, cu care a întreţinut relaţii sexuale, în apropierea căii ferate din cartierul Dăroaia, în Roşia Montană.

Tânărul din Roşia Montană, P.C.F. (19 ani) a fost reţinut de poliţiştii din Abrud, sâmbătă 1 septembrie. Din cercetări, s-a stabilit că acesta s-a întâlnit vineri seara, în jurul orei 23.30, în apropierea liniei ferate din cartierul Dăroaia – Roşia Montană, cu o minoră de 13 ani, din aceeaşi comună. Potrivit poliţiştilor, acesta a întreţinut raporturi sexuale, profitând de vârsta fetei.

A fost prezentat, duminică, Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestarea preventivă. Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a sesizat Judecătoria Cîmpeni, iar, în urma dezbaterilor, instanţa de judecată a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Anda

    marți, 04.09.2012 at 11:13

    Nu ar fi avut timp de sex cu minore, daca ar fi avut un loc de munca la exploatarea cu cianura. Oare cand se va da drumul pentru ca minerii sa nu mai fie obligati sa faca sex cu minore?

  2. Rodica

    marți, 04.09.2012 at 15:53

    Si stii din cauza cui nu sunt locuri de munca? A ecologistilor. Ei sunt, de fapt, adevaratii vinovati pentru acest viol.

  3. Anda

    marți, 04.09.2012 at 16:36

    Corect, Rodica. Mi-ai luat vorba de pe buze. Cat timp vor fi obligati minerii sa violeze minore din cauza ca o mana de ecologisti impiedica locurile de munca?

  4. Sandu

    miercuri, 05.09.2012 at 07:43

    Da, Rodica, ai dreptate, ecologistii sunt vinovati pentru toate violurile din tara, hai sa-i mazilim, poate ca asa RMGC-isi vor dormi mai linistiti. Ce crezi ca castigi din asemenea acuzatii puerile? Cu un asemenea mod de gandire ce crezi ca rezolvi? Ecologistii sunt vinovati si ca inca iarba creste verde in Rosia Montana, da-ne in judecata pentru asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax