Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 19 din Abrud, cercetat de polițiști. S-a îmbătat și a spart luneta unui autoturism parcat pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

politie

Un tânăr de 19 ani din Abrud este cercetat de polițiști după ce, aflat sub influenţa alcoolului, a distrus luneta unui autoturism parcat pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia. Poliţiştii l-au identificat imediat și au constatat că tânărul locuiește în Alba Iulia fără forme legale.

Luni noaptea, la ora 01.12, Politia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că luneta unui autoturism parcat pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia a fost distrusă de către un tânăr.

În zonă s-a deplasat imediat patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar în apropierea locaţiei indicate de reclamant, a fost identificat D.F.D., de 19 ani, din Abrud, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia şi care, fiind într-o avansată stare de ebrietate, a lovit cu pumnul luneta autoturismului parcat şi l-a distrus.

Faţă de D.F.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253 Cod Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. watchdog

    marți, 25.02.2014 at 11:47

    trebuie sa recunosc…amuzant titlul…uneori sunteti mai amuzanti ca timesnewroman.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax