Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 20 ani din Aiud cercetat de polițiști, fiind suspectat că ar fi condus sub influența substanțelor interzise

Publicat

Arhivă foto

Un tânăr de 20 ani din Aiud este cercetat de polițiști, fiind bănuit că ar fi consumat substanțe interzise în timp ce se afla la volanul unui autoturism. Mai mult, tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit IPJ Alba, luni, 20 noiembrie 2023, în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Aiud, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Aiud.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, polițiștii au constatat că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducere cu permisul suspendat”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax