Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 20 de ani din Abrud cercetat de polițiști. A furat două motoferăstraie mecanice, în valoare de peste 2.500 de lei

Publicat

pol

Un tânăr de 20 de ani din Abrud este cercetat de polițiști după ce a fost identificat ca fiind autorul unui furt comis în data de 16 noiembrie. Tânărul a sustras, din magazia unui cetăţean, două motoferăstraie mecanice în valoare totală de 2.700 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud, l-au identificat, duminică, pe principalul suspect de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 16 noiembrie.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că B.V., de 20 de ani, din Abrud, cunoscut cu antecedente penale, pe timp de noapte, a pătruns fără drept într-o curte aparţinând unui cetăţean din Abrud şi dintr-o magazie neasigurată a sustras două motoferăstraie mecanice în valoare totală de 2.700 de lei.

Cu ocazia cercetărilor poliţiştii au reușit recuperarea celor două motofierăstraie mecanice care au fost restituite păgubitului.

Pe numele lui B.V. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax