Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr din Cugir, trimis în judecată pentru tâlhărie: A atacat o bătrânică lipsită de apărare. Ce a furat

Publicat

politie noaptea

Un tânăr de 20 de ani din Cugir, aflat momentan în arest preventiv la Penitenciarul Aiud, a fost trimis în judecată pentru tâlhărie calificată. 

Victima acestuia a fost o femeie de 85 de ani, lipsită de apărare, căreia i-a smuls de la gât un lanț cu o cruciuliță de aur. 

Fapta s-a petrecut în data de 20 august 2023, iar două luni mai târziu, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au decis trimiterea în judecată a tânărului.

Dosarul penal a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar motivarea a fost făcută publică.

Potrivit motivării instanței, ”în actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul , în data de 20.08.2023, în jurul orei 21:00, pe timp de noapte, în timp ce se afla pe în Cugir, în apropiere de intersecția cu str. Primăverii, după ce a abordat persoana vătămată  în vârstă de 85 de ani, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate, datorată vârstei și a stării de sănătate a acesteia, s-a apropiat de ea, iar apoi, prin smulgerea de la gât, inculpatul a deposedat-o de un lănțișor cu cruciuliță, bunuri confecționate din aur, părăsind în grabă locul faptei cu bunurile sustrase asupra sa și producându-i astfel persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de 1500 lei”, se arată în documentul citat.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax