Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânăr de 21 de ani, căutat de poliţişti şi ISU, în apele râului Mureş, la Partoş. A plecat de acasă duminică seara şi nu s-a mai întors

Publicat

Poliţiştii din Sebeş şi un echipaj ISU Alba au demarat acţiunile de căutare în cazul unui tânăr de 21 de ani care a plecat de la domiciliul concubinei sale duminică seara şi nu s-a mai întors. Oamenii legii au date potrivit cărora acesta ar fi dispărut în apele râului Mureş. Căutările se desfăşoară în zona Partoş.

UPDATE: Din primele informaţii este vorba despre un tânăr care s-a certat duminică seara cu prietena sa şi a plecat spunându-i că nu intenţiona să se mai întoarcă. A anunţat însă că merge la pescuit, iar poliţiştii i-au găsit hainele şi undiţa pe malul râului Mureş, în apropierea podului de la ieşire din Partoş spre Oarda. Deocamdată, însă, bărbatul nu a fost găsit. Operaţiunile de căutare sunt în desfăşurare.

Acesta se numeşte Vasile L. şi este din Sebeş.

La acţiunea de căutare participă şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, format din patru subofiţeri şi dotat cu o barcă.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la data de 16.06.2013, ora 12.30, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată de către o tânără din localitate cu privire la faptul că Vasile L., de 21 de ani, din Sebeş, cu care are o relaţie de concubinaj, a plecat la data de 15.09.2013 de la locuinţa comună şi nu s-a mai întors.

Din primele verificări a rezultat că acesta a plecat, la data de 15.09.2013, ora 18.00, de la domiciliu, la pescuit pe râul Mureş, în apropierea municipiului Alba Iulia, fără a preciza alte  amănunte.

Până în prezent, Vasile L. nu s-a întors la domiciliu şi nu a putut fi contactat telefonic.

Tânărul prezintă următoarele semnalmente: 1,60 m înălţime, aproximativ 60 kg, constituţie atletică, păr brunet, tuns scurt, ten măsliniu, faţă ovală, fără păr facial. La data plecării, purta un tricou de culoare alb, bluză de culoare albastru cu inscripţia „ITALIA”, blugi de culoare albastru, pantofi sport de culoare negru cu alb.

Poliţiştii continuă verificările în vederea găsirii persoanei dispărute.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Corpul unui bărbat înecat în râul Mureş a fost găsit în zona Blandiana | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax