Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 21 de ani din Abrud, condamnat pentru furt şi conducere fără permis, prins de poliţişti şi transportat la penitenciar. Era dat în urmărire naţională

Publicat

inchisoare Un tânăr în vârstă de 21 de ani din Abrud, condamnat la patru ani închisoare pentru furt şi conducere fără permis a fost prins de poliţişti şi transportat la penitenciar, pentru executarea pedepsei. Acesta era dat în urmărire naţională, fiind cunoscut cu antecedente penale.

Potrivit IPJ Alba, în 13 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud l-au identificat şi reţinut, pe raza oraşului Abrud, pe M.I.M., de 21 de ani, din Abrud, cunoscut cu antecedente penale, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis în anul 2014 de Judecătoria Câmpeni.

Tânărul este condamnat la 4 ani şi 5 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis şi era dat în urmărire la nivel naţional, întrucât se sustrăgea executării pedepsei.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax