Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 21 de ani din Săsciori, reţinut de poliţişti, pentru viol. Victima, o bătrână de 81 de ani se află în stare gravă

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din Săsciori a fost reţinut de poliţişti, fiind suspect principal în cazul unui viol a cărui victimă este o bătrână de 81 de ani din Pianu. Aceasta se află în stare gravă, la spital.

Duminică, 10 iunie, la ora 7.20, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Pianu, cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 81 ani, a fost victima unei infracţiuni de viol.

Poliţiştii au identificat-o pe victimă, care prezenta semne vizibile de violenţă şi care a fost transportată cu ambulanţa la spitalul din Sebeş, de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, starea de sănătate a acesteia fiind gravă.

În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, la scurt timp, s-a reuşit identificarea principalului suspect de comiterea infracţiunii, G.I. (21 de ani), din comuna Săsciori. Duminică dimineaţa, în jurul orei 6.00, acesta a pătruns în locuinţa femeii şi a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, prin violenţă, după care a părăsit locuinţa, fiind identificat de poliţişti în apropierea casei sale din comuna Săsciori, în timp ce încerca să-şi cureţe hainele de sânge.

G.I. a fost reţinut pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax