Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 22 de ani din comuna Noșlac ARESTAT PREVENTIV pentru tentativă de tâlhărie. L-a agresat pe un bătrân, care l-a prins în timp ce încerca să fure

Publicat

arestat_catuse Un tânăr de 22 de ani din comuna Noșlac a fost arestat preventiv pentru tentativă de tâlhărie. Cunoscut cu antecedente penale, acesta a vrut să fure bunuri din gospodăria unui localnic de 77 de ani, însă a fost surprins de proprietar. Tânărul l-a lovit pe bătrân şi a fugit, dar a fost prins de poliţişti

Potrivit IPJ Alba, în 17 ianuarie, la ora 13.00, poliţiştii Postului de Politie Noşlac au fost sesizaţi cu privire la faptul că în seara de 16 ianuarie o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa unui vârstnic de 77 de ani din comună, pentru a sustrage bunuri, iar, pentru că a fost surprins de acesta, l-a agresat şi a fugit, fără să fure nimic.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş şi ai Postului de Poliţie Noşlac, la scurt timp de la sesizarea faptei a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptelor, S.V.A., de 22 de ani, din comuna Noşlac, cunoscut cu antecedente penale, care, în data de 16 ianuarie, în jurul orelor 23.00, a pătruns în locuinţa victimei, cu scopul de a sustrage bani. În momentul în care a fost surprins de proprietar, i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului şi a membrelor, asigurându-şi astfel scăparea.

În urma leziunilor suferite de vârstnic, nu a fost necesară internarea în spital.

S.V.A. a fost reţinut de poliţişti şi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie.

Parchetul şi-a însuşit propunerea poliţiştilor şi a promovat-o instanţei de judecată care a luat faţă de S.V.A. măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate