Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 22 de ani din Crăciunelu de Jos, REŢINUT de polițiști. A provocat scandal și l-a agresat pe un consătean

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare Poliţiştii din Crăciunelu de Jos l-au reţinut pe un tânăr de 22 de ani din comună care este cercetat pentru tulburarea liniştii publice şi lovire sau alte violenţe. Acesta a provocat scandal şi l-a agresat pe un consătean, în timp ce se afla pe o stradă din comună.

La data de 19 aprilie, poliţiştii Postului de Poliţie Crăciunelu de Jos au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de F.G.L., de 22 de ani, din comună, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În noaptea de 3 spre 4 aprilie, în timp ce se afla pe strada 6 martie din Crăciunelu de Jos, pe fondul unor discuții în contradictoriu avute cu un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comună, a provocat un scandal şi i-a aplicat concetăţeanului său mai multe lovituri, cu pumnul, în zona feţei.

Tânărul este cunoscut în comunitate ca o persoană cu un comportament violent, mai ales atunci când se află sub influenţa alcoolului, anterior fiind sancţionat contravenţional pentru fapte de tulburare a ordinii publice şi cercetat penal, pentru fapte comise cu violenţă.

F.G.L. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax