Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânăr de 22 de ani din Daia Română, cercetat pentru fugă de la locul accidentului

pol

Publicat

Pe strada principală din localitatea Daia Română, un tânăr de 26 de ani a fost lovit de un autoturism, în noaptea de vineri spre sâmbătă, şoferul acestuia părăsind locul accidentului. Victima a ajuns la spital cu fractură la picior.

Din primele cercetări, tânărul a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost surprins şi accidentat de maşina care circula în zonă. Domiciliat în aceeași localitate, şoferul autoturismului nu a oprit, ci şi-a continuat drumul spre casă, unde a fost găsit mai târziu de poliţişti.

Bărbatul accidentat a fost transportat la spital de către alți cetățeni, unde s-a stabilit că a suferit fracturi la nivelul piciorului. Tânărul care conducea maşina a fost testat la domiciliu cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acestea au evidenţiat o alcoolemie de 1,25 g 0/00 , respectiv 1,10 g 0/00 alcool pur în sânge.

Tânărul de 22 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Luni, V.G.F. (22 de ani) a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax