Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 22 de ani din Teiuş, reţinut de poliţişti. A furat portmoneul unui călător care circula cu trenul de la Vinţu de Jos la Alba Iulia

Publicat

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Teiuş a fost reţinut de poliţiştii de la Serviciul Transporturi, fiind suspect principal în cazul unui furt reclamat de un bărbat care circula cu trenul pe ruta Vinţu de Jos – Alba Iulia. Procurorii au decis cercetarea acestuia în stare de libertate.

În 3 ianuarie, în jurul orei 10.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Alba Iulia au fost sesizați de către un bărbat de 48 de ani, despre faptul că în timp ce călătorea cu trenul pe ruta Vințu de Jos – Alba Iulia a fost victima unei infracțiuni de furt, fiindu-i sustras portmoneul în care avea acte și suma de 120 lei.

Principalul suspect al infracțiunii de furt, Florin N. de 22 ani, domiciliat în orașul Teiuș, avea asupra sa portmoneul cu actele și banii părți vătămate, care au fost restituite.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În 4 ianuarie, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere a arestare preventivă, procurorii luând față de Florin N. măsura obligării de a nu părăsii țara fără încuviințarea procurorului, pe o durată de 29 de zile.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax