Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Tânăr de 22 de ani propus pentru arestare preventivă. A întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 14 ani

Publicat

catuse

Un tânăr de 22 de ani, din Zlatna, a fost reținut de polițiști, după ce a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 14 ani. Acesta va fi prezentat la Parchetul pe de lângă Tribunalul Alba, cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată sâmbătă, 20 aprilie, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, o minoră de 14 ani, dintr-un centru de primire urgenţă a copilului din Alba Iulia a întreţinut relaţii sexuale cu un tânăr de 22 de ani din oraşul Zlatna.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că minora s-a deplasat la data respectivă cu J.M., de 22 de ani, la o casă abandonată de pe o stradă din municipiul reşedinţă de judeţ, unde a întreţinut cu acesta raporturi sexuale. De asemenea, poliţiştii au mai stabilit faptul că minora a mai întreţinut, în repetate rânduri, în cursul anului 2012, raporturi sexuale cu acesta.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „act sexual cu un minor”, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Joi, J.M. (22 de ani) din Alba Iulia, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „act sexual cu un minor” a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. Procurorul a dispus luarea faţă de acesta a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 29 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax