Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 23 de ani amendat de polițiștii din Cugir cu suma de 2.000 de lei. Transporta 1,7 mc lemn de foc pentru care nu avea documente de provenienţă

Publicat

lemne, defrisare, mamut Un tânăr de 23 de ani a fost amendat, cu suma de 2.000 de lei, de polițiștii din Cugir după ce a fost prins în timp ce transporta  1,7 mc lemn de foc, buştean, fără a deţine documente de provenienţă.

Sîmbătă în jurul orelor 15.00, lucrătorii Poliţiei Oraşului Cugir, au efectuat un control pe linia legalităţii transportului materialului lemnos în zona Valea Sasului – Cugir, ocazie cu care l-au depistat pe C.O.S. de 23 ani, în timp ce transporta cu un TAF, cantitatea de 1,7 mc lemn de foc, buştean, fără a deţine documente de provenienţă.
Deoarece nu deţinea documente de provenienţă a materialului lemnos, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 lei, conform art. 19, alin. 1, lit b din Legea nr.171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantităţii de 1,7 mc. material lemnos buştean, esenţă fag., care a fost lăsată în custodie la Ocolul Silvic Cugir.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax