Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Tânăr de 23 de ani din Aiud, cercetat de polițiști, după ce a fost prins în timp ce circula cu un ciclomotor neînmatriculat și fără permis

Publicat

Un tânăr de 23 de ani din Aiud a fost oprit de polițiști în trafic, luni, în timp ce conducea un ciclomotor neânregistrat pe raza localității Ciumbrud, fără a avea permis de conducere. Este cercetat de polițiști.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Aiud au oprit pentru control, în trafic, luni, ora 18.45, pe strada Vasile Lucaci de pe raza localităţii Ciumbrud, un ciclomotor neînregistrat, condus de Florin M., de 23 de ani, din municipiul Aiud.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauza se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul neînregistrat” şi „conducere unui vehicul fără permis de conducere”, fapte prevăzute şi pedepsite de articolul 334 aliniatul 1 şi articolul 335 aliniatul1 din Codul Penal.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax