Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 24 de ani din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. A furat o maşină, a condus-o fără permis, cu alcoolemie de 1,35 şi a produs ACCIDENT

Publicat

catuse-39Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a sustras, folosind violenţa, cheile unui autoturism, l-a condus sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere suspendat şi a fost implicat într-un accident, pe drumul spre Drâmbar.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 septembrie, în jurul orei 18.25, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe DJ 107, la ieşirea din Alba Iulia spre Drâmbar.

Din primele cercetări a rezultat că U.D., de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea autoturismul unei femei din municipiu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un autoturism, iar ulterior a părăsit partea carosabilă.

Cu ocazia intervenţiei, poliţiştii au constatat că tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat să se supună prelevării mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, acesta a avut o atitudine agresivă, în raport cu poliţiştii şi a refuzat să prezinte documentele de identitate.

Poliţiştii au continuat verificările, atât cu privire la U.D., cât şi cu privire la autoturismul condus de acesta, stabilind că, luni după-amiaza, tânărul, prin ameninţări şi violenţă, a sustras cheile autoturismului de la o cunoştinţă a sa şi, având permisul de conducere reţinut, întrucât în data de 7 august a fost depistat conducând sub influenţa alcoolului, l-a condus pe drumurile publice.

Faţă de U.D. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie, refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax