Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 24 de ani din Sibiu arestat preventiv pentru 29 de zile. A furat 400 de lei din locuința unui albaiulian

Publicat

Un tânăr de 24 de ani din Sibiu s-a ales cu mandat de arestare preventivă după ce, sâmbătă, a pătruns în locuința unui cetățean din Alba Iulia de unde a furat 400 de lei.

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, sâmbătă prin 112, de către un cetăţean în vârstă de 67 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a surprins o persoană necunoscută care a pătruns în locuinţa sa situată pe strada Viilor din Alba Iulia de unde a furat suma de 400 de lei după care a fugit.

Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie au fost alertate şi cu ajutorul semnalmentelor furnizate de reclamant, la scurt timp de la sesizare, s-a reușit identificarea şi reţinerea principalului suspect de comiterea furtului, Vasile V., de 24 de ani, din comuna Brateiu, judeţul Sibiu, care a fost condus la sediul poliţiei Municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetărilor.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de duminică a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventiva.

Parchetul l-a prezentat instanţei de judecată care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax