Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânăr de 24 de ani, dispărut în apele Târnavei, în zona Valea Lungă – Blaj. Echipele de pompieri au găsit corpul neînsufleţit

Publicat

Echipe de intervenţie de la Garda ISU Blaj şi poliţişti au acţionat de duminică seara pentru găsirea unui tânăr în vârstă de 24 de ani. Acesta a dispărut în apele râului Târnava Mare, pe raza comunei Valea Lungă. Luni seara, pompierii au găsit şi scos din apă corpul fără viaţă.

Acesta s-ar fi aflat, împreună cu alte persoane, la iarbă verde, pe malul râului Târnava Mare. A intrat în apă să facă o baie şi nu a mai fost văzut ieşind. Unul dintre cei de la faţa locului a sesizat incidentul la 112, iar echipaje de la SMURD şi Ambulanţă s-au deplasat de urgenţă în zona menţionată.

Potrivit poliţiştilor, tânărul dispărut este din localitatea Lodroman. Acesta se afla în zona balastierei din apropierea comunei Valea Lungă, pe malul râului Târnava Mare, într-un grup, alături de alţi tineri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 20.36, poliţiştii Secției 5 Poliţie Rurală Blaj au fost  sesizaţi de către o femeie de 29 de ani din comuna Valea Lungă, cu privire la faptul că fratele ei, M.V.C., de 24 de ani, din comuna Valea Lungă, a intrat în albia râului Târnava  şi nu a mai ieşit.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Politiei Municipiului Blaj, poliţişti ai Postului de Politie Valea Lungă şi lucrători ai Gărzii de Intervenţie SMURD Blaj care au desfășurat activităţi de căutare a tânărului, care până în prezent nu au avut succes.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că duminică după-amiaza, tânărul era la iarbă verde împreună cu mai mulţi prieteni, pe malul râului Târnava Mare, iar, la un moment dat, fără a şti să înoate, a intrat în albia râului pentru a se răcori.”

Reamintim că reprezentanţii ISU au atras atenţia în această perioadă locuitorilor din Alba să manifeste prudenţă în momentul în care aleg ca destinaţie pentru petrecerea timpului liber locaţii în apropierea râurilor sau lacurilor, deoarece de la începutul anului 8 persoane şi-au pierdut viaţa după ce s-au înecat în ape.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax