Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 25 de ani din Alba Iulia, dat în urmărire naţională, după ce a condus cu alcool „la bord”, a fost prins de poliţişti. Va sta doi ani după gratii

Publicat

inchisoare Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Alba Iulia, dat în urmărire naţională, după ce a fost condamnat la închisoare pentru conducere sub influenţa alcoolului, a fost prins de poliţişti şi transportat la penitenciar. Acesta va sta doi ani după gratii.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri împreună cu cei ai Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut, miercuri, 9 septembrie, pe raza municipiului Sebeş, pe N.I.E., de 25 de ani, din Alba Iulia, care era urmărit la nivel naţional.

Tânărul este posesorul unui mandat de executare a pedepsei pedepse privative de libertate, de doi ani închisoare, fiind condamnat de Judecătoria Alba Iulia, pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, transmite IPJ Alba.

Acesta se sustrăgea executării pedepsei şi era dat în urmărire, la nivel naţional, din data de 5 august.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax