Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 25 de ani din Blaj REŢINUT de poliţişti. Îşi ispăşeşte pedeapsa la penitenciarul Aiud, pentru trafic de droguri

Publicat

inchisoareUn tânăr de 25 de ani din Blaj a fost reţinut de poliţişti. Acesta avea mandat de executare a pedepsei inchisorii emis din 10 aprilie. Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi import de droguri de risc.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, l-au depistat şi reţinut, pe raza municipiului, pe B.I.S., de 25 de ani, din Blaj, care este posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Alba la data de 10 aprilie.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 4 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, în formă continuată, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu şi import de droguri de risc.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax