Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 25 de ani din Blaj, REŢINUT de poliţiştii din Sibiu. Este bănuit că a violat o femeie, în cartierul Ştrand

Publicat

arestat Un tânăr de 25 de ani din Blaj a fost reţinut de poliţiştii din Sibiu, fiind acuzat că a violat o femeie, în cartierul sibian Ştrand. Acesta ar fi lovit şi forţat-o pe tânără să întreţină relaţii sexuale, după ce a acostat-o pe stradă, în noaptea de 24 spre 25 iulie.

Z.D. (25 de ani) din Blaj a fost audiat de poliţiştii Biroului Investigații Criminale Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire ilegală de libertate, respectiv tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Sibiu, în data de 25 iulie 2016, în jurul orei 4.20, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic de către Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Sibiu cu privire la faptul că, la această unitate, s-a prezentat o tânără care reclama că a fost victima unei infracțiuni comise cu violență, fiind agresată sexual.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii sibieni din cadrul structurilor de investigaţii criminale şi celei de criminalistică au confirmat fapta constând în aceea că, în cursul nopţii de 24 spre 25 iulie, în timp ce se afla pe strada Maramureşului din municipiul Sibiu, victima a fost acostată de un bărbat necunoscut care a lovit-o şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu s-a declanşat o amplă acţiune de identificare şi prindere a presupusului autor, cercetările vizând săvârşirea infracţiunilor de viol, lipsire ilegală de libertate și tâlhărie calificată.

Probele recoltate de cadrele medicale din cadrul UPU Sibiu au dat un rezultat pozitiv în expertiza specialiştilor Institutului Naţional de Criminalistică din cadrul Poliției Române Bucureşti, reușindu-se astfel, identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în judeţul Alba şi care locuieşte, fără forme legale, în municipiul Sibiu.

Întrucât cu privire la presupusul autor existau date și informații că obişnuieşte să călătorească interjudeţean la intervale scurte de timp, poliţiştii sibieni au efectuat verificări specifice în urma cărora, în mai puţin de 24 de ore, bănuitul a fost localizat pe raza municipiului Sibiu.

Bănuitul a fost depistat și reținut de polițiștii sibieni pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, prin colaborarea între Biroul de Investigaţii Criminale şi poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale, sub coordonarea directă a conducerii Poliției sibiene.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate