Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 25 de ani din Bucerdea, atacat de o haită de câini, pe un câmp de lângă Pănade. A suferit multiple plăgi cauzate de mușcături

Publicat

Un tânăr de 25 de ani din comuna Bucerdea Grânoasă a fost muşcat de mai mulţi câini, în timp ce se afla pe un câmp din apropierea localităţii Pănade. Poliţiştii Postului de Poliţie Sâncel continuă cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Vineri la ora 14.20, poliţiştii Postului de Politie Sâncel au fost sesizaţi cu privire la faptul că joi, S.S.F., de 25 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, a fost muşcat de mai mulţi câini.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că la data de 17 octombrie, în jurul orei 10.15, tânărul, care lucra ca îngrijitor de animale pentru un cetăţean din comuna Sâncel, a fost atacat de cinci câini care aparţin proprietarului unei alte ferme de animale, situată pe hotar, în afara localităţii Pănade.

În urma incidentului, tânărul a suferit mai multe plăgi muşcate la nivelul braţului drept şi la nivelul feselor şi a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax