Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 25 de ani din comuna Ighiu, cu dosar penal pentru furt. A sustras bunuri dintr-o casă nelocuită

Publicat

politie

masina politie politia Un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna Ighiu s-a ales cu dosar penal după ce a furat bunuri în valoare de 300 de lei dintr-o casă nelocuită. Poliţiştii au recuperate prejudiciul.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 18 ianuarie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Ighiu l-au identificat pe M.D., de 25 de ani, din comuna Ighiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt din locuinţă reclamat poliţiei la data de 16 ianuarie.

În noaptea de 15/16 ianuarie, a pătruns, prin efracţie, într-o casă nelocuită din localitatea Şard, comuna Ighiu şi a sustras bunuri de uz casnic, în valoare de 300 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit proprietarei locuinţei, iar faţă de tânăr cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax