Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 25 de ani, din comuna Mihalţ, REŢINUT pentr furt din locuinţe. A sustras bijuterii, televizoare şi alte bunuri

Publicat

arestatUn tânăr de 25 de ani din comuna Mihalţ a fost reţinut miercuri de poliţişti, fiind suspect că a furat mai multe bunuri din locuinţe, în ultimele două luni.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 septembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Mihalţ l-au identificat pe C.E., de 25 de ani, din comună, ca persoană bănuită de comiterea unor furturi din locuinţă, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată la sfârşitul lunii august, respectiv sfârşitul lunii septembrie 2016.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 20 august, tânărul ar fi forţat geamul unei locuinţe din localitatea Cistei şi ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, iar în perioada 26 – 27 septembrie, ar fi pătruns, de două ori, într-o altă locuinţă din Cistei şi ar fi sustras două televizoare şi mai multe pături.

Faţă de C.E. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax