Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 25 de ani din Sebeș, sancționat de jandarmi. Și-a înjurat și amenințat un prieten pentru că nu l-a lăsat să spargă vitrina unui magazin

Publicat

jandarmi Un tânăr de 25 de ani din Sebeş a fost sancţionat de jandarmi pentru că a tulburat liniştea şi ordinea publică. Acesta se afla în avansată stare de ebrietate şi-l înjura pe un prieten care nu-l lăsa să spargă o vitrină.

Un echipaj de jandarmerie care executa o misiune de patrulare pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Sebeş a observat marţi, 26 ianuarie, în jurul orei 21.00, doi tineri care păreau să fie implicaţi într-o altercaţie. Apropiindu-se, jandarmii au constatat că unul dintre aceştia, părând a fi în avansată stare de ebrietate, se manifesta foarte zgomotos, înjura şi încerca să lovească o vitrină a unui magazin.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul ca bărbaţii au consumat împreună băuturi alcoolice într-un local şi, pe drumul spre casă, unul dintre ei a devenit violent.

A lovit coşurile de gunoi întâlnite în cale, a jignit trecătorii, a aruncat cu pietre şi tot timpul l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia pe prietenul său, care încerca să-l potolească. Situaţia dintre cei doi s-a acutizat în momentul în care turbulentul a dorit să distrugă o vitrină a unui magazin, nefiind lăsat de celalalt, ocazie cu care au fost observaţi de jandarmi.

În urma intervenţiei echipajului de jandarmerie conflictul a fost aplanat, iar principalul vinovat, identificat ca fiind Dumitru C. ( 25 de ani ), domiciliat în Sebeş, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax