Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 26 de ani, cercetat pentru înşelăciune prin metoda „Accidentul”. A păcălit o femeie din Alba Iulia să-i dea 6000 de lei

Publicat

inselaciune prin telefon Un tânăr în vârstă de 26 de ani din județul Olt este cercetat la Alba Iulia pentru înșelăciune prin metoda “Accidentul”. Acesta a reuşit să o convingă pe o femeie de 62 de ani din Alba Iulia să-i trimită 6000 de lei, pe motiv că fiul ei ar fi avut un accident.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat miercuri pe G.F., de 26 de ani, din comuna Cilieni, judeţul Olt. În luna martie 2014, a înşelat-o pe o femeie în vârstă de 62 de ani, din Alba Iulia cu suma de 6.000 de lei.

Lla data de 3 martie 2014, a apelat-o pe victimă şi sub pretextul că este avocatul fiului său care ar fi comis un accident rutier, a determinat-o să expedieze printr-un serviciu de transfer rapid, suma de 5.000 lei şi să achiziționeze cartele de reîncărcare telefonică, în valoare de 1.000 de lei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a lui G.F. precum şi în vederea recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate