Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 26 de ani din Petreşti, REŢINUT de poliţiştii din Sebeş. A furat din două locuinţe peste 9.000 de lei

Publicat

furt casaUn tânăr de 26 de ani din Petreşti a fost reţinut de poliţiştii din Sebeş, pentru comiterea a două furturi din locuinţele a doi cetăţeni din Sebeş, respectiv Petreşti. Prejudiciul de 9.500 de lei a fost recuperat în mare parte.

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 26 de ani, din Petreşti, care este bănuit de comiterea a două furturi din locuinţă. Prejudiciul a fost recuperat în mare parte.

Astfel, din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 19 februarie 2014, F.M., de 26 de ani, a pătruns prin efracţie în locuinţa unui cetăţean din Petreşti de unde a sustras 5.500 lei. În noaptea de 15/16 ianuarie 2015, a pătruns într-o anexă a locuinţei unui cetăţean din Sebeş de unde a sustras două motofierăstraie în valoare de 4.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti s-a reuşit recuperarea, în mare parte, a prejudiciului.

Faţă de F.M. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei miercuri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax