Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 26 de ani, din Zlatna, cu dosar penal. A furat un portmoneu dintr-un local din Abrud

Publicat

portofel bani Un tânăr de 26 de ani din Zlatna este cercetat penal de poliţişti, după ce a sustras un portmoneu dintr-ul local din Abrud. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.15, poliţiştii de ordine publică din Abrud au fost sesizaţi de către un tânăr de 26 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-ul local public din oraş i-a fost sustras un portmoneu în care avea documente persoanele şi suma de 250 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate cu operativitate, în apropierea localului, a fost identificat P.I., de 26 de ani, din Zlatna, persoana bănuită de comiterea furtului. Asupra sa a fost găsit portmoneul furat şi întreaga sumă de bani.

Acestea au fost recuperate şi restituite păgubitului, iar faţă de P.I. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax