Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Tânărul de 26 de ani, reţinut la Cugir, după ce i-a furat unui localnic, pe stradă, un telefon mobil şi două cartele SIM a fost arestat

Publicat

Un tânăr din Cugir a fost reţinut pentru 24 de ore, luni, după ce a fost identificat ca principalul suspect în cazul unei tâlhării petrecute duminică seara, pe strada Al. Sahia din oraş. Pe numele acestuia a fost formulată propunere de arestare pentru 29 de zile, care a fost aprobată, marţi, de instanţă. A.P. va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv.

Poliţiştii au înregistrat, luni dimineaţa, în jurul orelor 9.00, o plângere semnată de un bărbat de 38 de ani din Cugir. Acesta a relatat că duminică seara, în jurul orei 21.00, a fost victima unei tâlhării, fiind acostat pe strada menţionată de un bărbat necunoscut.

Acesta l-a îmbrâncit, l-a trântit la pământ şi i-a furat din buzunarul hainei un telefon mobil şi doua cartele SIM.

Suspectul a fost prins la câteva ore după înregistrarea plângerii, fiind găsite asupra acestuia şi bunurile furate. Traian A.P. de 26 ani şi-a recunoscut fapta şi este cercetat în stare de reţinere pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

foto: Cătălin Crăciun


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate