Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânăr de 27 de ani arestat pentru şantaj. A postat pe internet materiale video cu o tânără cu care întreţinea relaţii sexuale


Publicat

Un tânăr de 27 de ani din Sâncel, Blaj a fost arestat pentru 29 de zile, în cursul nopţii de joi spre vineri, sub acuzaţia de şantaj. Potrivit IPJ Alba, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o tânără de 21 de ani din localitate, iar ulterior ar fi postat pe internet filmuleţe compromiţătoare din timpul actului sexual. Ionel Văsuţ a fost prezentat, vineri, Tribunalului Alba, care a respins recursul formulat de acesta împotriva deciziei de arestare preventivă.

Din cercetările realizate până în prezent se arată că Ionel Văsuţ ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tânăra de 21 de ani, în perioada noiembrie-decembrie 2011. Cei doi nu erau iubiţi, ci doar cunoştinţe. Ulterior, acesta a ameninţat-o pe fată că, dacă nu va continua să se întâlnească cu el, va posta filmuleţele făcute împreună pe internet, lucru pe care l-a şi făcut. Văşuţ a postat pe Youtube un material video în care el şi fata întreţineau relaţii sexuale normale şi orale, dar, potrivit oamenilor legii, filmele au fost şterse de administratorul site-ului.

Văsuţ a fost reţinut în cursul nopţii trecute şi prezentat instanţei, care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile. Recursul formulat de inculpat s-a judecat joi, la Tribunalul Alba. În urma deciziei instanţei, tânărul rămâne în arest preventiv.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba în acest dosar:

„La data de 23.02.2012, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit documentarea activităţii infracţionale a învinuitului Ionel V., de 27 ani din localitatea Sâncel, care în perioada noiembrie – decembrie 2011, în timp ce întreţinea un raport sexual normal şi oral cu Florina H., de 21 ani, din aceeaşi localitate, a filmat cu telefonul mobil consumarea acestor acte, realizând un filmuleţ cu imagini pornografice, pe care ulterior l-a postat pe internet şi l-a folosit în mai multe rânduri pentru a şantaja persoana vătămată, în scopul întreţinerii în continuare de raporturi sexuale cu aceasta.

În baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, şi urmărind acelaşi scop, învinuitul a continuat să profereze ameninţări la adresa persoanei vătămate şi a postat pe site-ul Youtube imaginile filmate în timp ce întreţinea raporturi sexuale normale şi orale cu victima, filmul fiind vizionat de 45 de utilizatori ai site-ului, unii dintre aceştia informând-o pe victimă despre acest fapt.

Urmare a actelor de cercetare penală întocmite în cauză, organele de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul SIC au emis pe numele învinuitului Văsuţ Ionel, ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore şi totodată au propus Parchetului de pe lîngă Judecătoria Alba Iulia punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă a acestuia, în sarcina învinuitului reţinându-se săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi răspândirea de materiale obscene.

Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea făcută, prezentîndu-l în acest sens pe inculpatul Ionel V. Judecătoriei Alba Iulia, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Numitul Ionel V. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba.”ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

5 Comentarii

5 Comments

 1. ady

  marți, 28.02.2012 at 20:40

  bay da-ca ia placut?astea sant fetele de azi
  patasti

  • ri

   joi, 05.07.2012 at 13:51

   invata si tu sa scrii pana sa te apuci sa comentezi 🙂

 2. ady

  marți, 28.02.2012 at 20:41

  unele

 3. ady

  marți, 28.02.2012 at 20:44

  sanceleni avetii fete ce se ascund sub perdea?

  iubaretelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 4. Luci

  vineri, 09.03.2012 at 11:02

  E vina ei ca s-a lasat filmata, parerea mea, altfel nu cred ca s-ar fi ajuns aici…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Pista de biciclete aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia se degradează de la o zi la alta

Publicat

Pista de biciclete aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia, denumită și „Transalpina de Mamut”, pare să se degradeze de la o zi la alta. Porcii mistreți au făcut ravagii pe mai multe porțiuni, unde au răscolit solul și au împrăștiat pământul. În unele zone, din cauza aluviunilor aduse în urma ploilor, pământul a acoperit aproape complet trotuarul.

Nici locurile de joacă pentru copii nu au scăpat „neatinse”. Aceastea prezintă degradări și distrugeri care pot reprezenta un pericol pentru micuții care sunt lăsați nesupravegheați de părinți.

Un cititor Alba24 a surprins recent imagini de pe pista pentru bicicliști aflată pe dealul Mamut din Alba Iulia. Pe mai multe porțiuni din aceasta, aleea pietonală este acoperită aproape în totalitate de pământ și vegetație iar rigolele sunt pline de frunze uscate, spune acesta.

De asemenea, locurile de joacă pentru copii reprezintă un pericol pentru cei mici. Unele elemente din ansamblurile de joacă au dispărut complet iar altele sunt rupte / deteriorate.

O parte din problema pământului care acoperă porțiuni din trotuar sau din pista de biciclete este generată de animalele sălbatice, respectiv de porcii mistreți care au brăzdat și răscolit solul în mai multe zone.

„În urmă câteva săptămâni am văzut o turmă de porci mistreți, cred că erau peste 20, cu mai mulți pui, la 10-15 metri de pista asfaltată de biciclete și la mai puțin de 200 de metri de Pavilion”, ne-a transmis cititorul Alba24.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru: Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor pentru a pregăti deschiderea de pe 15 iunie

Publicat

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit, miercuri seara, despre stadiul epidemiei de coronavirus în România și despre măsurile care fi luate în perioada următoare. ”Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor și pe 10, 11 vom da un răspuns pentru a se putea pregăti pentru deschiderea de pe 15 iunie” a spus Tătaru.

„Noi vrem să ajungem la zero și să pregătim un evantual val doi. Nu o să oprim la zero numărul de cazuri noi.

După 15 octombrie, ne gândim că ar putea apărea. Manifestarea bolii ține de mai mulți factori, de organism, de afecțiunile organismului, de contextul în care apare, de comunitatea în care apare. Ține de momentul în care îl depistăm. Decesele pe care le-am avut sunt la cei cu comorbidități.

În mijloacele de transport există un risc dacă rețeaua de climatizare nu a fost dezinfectată.

Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor și pe 10, 11 vom da un răspuns pentru a se putea pregăti pentru deschiderea de pe 15 iunie”, a anunțat Nelu Tătaru.

Sursă: B1 TV

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Amenzi de la 1.500 lei la 3.000 lei de persoană pentru munca suplimentară ilegală: decizie finală în Camera Deputaților

Publicat

pensii bani

Camera Deputaţilor a respins, miercuri, cererea de reexaminare a preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea care modifică Codul muncii şi care se referă la sancţionarea nerespectării dispoziţiilor privind munca suplimentară.

Camera Deputaţilor este decizională în acest caz.

Prin respingerea cererii de reexaminare, legea a rămas în forma sa iniţială. Aceasta prevede că „nerespectarea dispoziţiilor privind munca suplimentară să fie sancţionată contravenţional cu amendă de la 1.500 lei la 3.000 lei pentru fiecare persoană identificată”.

Preşedintele Iohannis a formulat o cerere de reexaminare pentru această lege din considerentul că „ar trebui să se clarifice dacă înăsprirea sancţiunii pentru încălcarea dispoziţiilor privind munca suplimentară vizează doar situaţia urmărită de iniţiatori – cea a prestării orelor suplimentare dincolo de limita legală prevăzută de art. 114 din Codul muncii – sau se referă/se aplică şi altor situaţii ce pot reprezenta încălcări ale Codului muncii”.

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Furtul de puieți din pădure, pedepsit cu închisoarea sau cu amendă. Reguli noi pentru fondurile forestiere, adoptate în Senat

Publicat

Senatorii au adoptat, miercuri, un proiect legislativ care prevede sancţiuni diferite – de la amenzi până la pedepse cu închisoarea de la 6 luni la 7 ani – pentru ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional, indiferent de forma de proprietate, scrie Agerpres.

Proiectul va merge la Camera Deputaţilor, decizională.

Totodată, constituie infracţiune „furtul de puieţi sau lăstari, care au fost tăiaţi sau scoşi din rădăcini, din pădure, din perdelele forestiere de protecţie, din terenuri degradate care au fost ameliorate prin lucrări de împădurire, precum şi a oricăror altor produse specifice fondului forestier naţional”.

Proiectul, iniţiat de parlamentari de la USR, PNL, PSD şi independenţi, mai propune amenajarea de poteci şi trasee pentru plimbare şi alergare, cu condiţia să fie realizate numai din pământ, lemn şi pietriş.

„Potecile şi traseele pentru mers, alergare şi biciclete pot fi realizate numai din pământ, lemn şi pietriş. Realizarea lor nu face obiectul scoaterii definitive/ocupărilor temporare din fondul forestier naţional, nu necesită autorizaţie de construcţie şi este permisă numai în situaţia în care nu implică tăieri de arbori, defrişări şi se realizează din pământ, lemn şi pietriş”, se arată în expunerea de motive.

Se instituie un nou principiu care vizează „valorificarea ca lemn fasonat”, măsură ce va fi realizată etapizat şi „permite valorificarea superioară a lemnului, permite ca volumul de lemn care se valorifică şi care se transportă să fie determinat precis prin măsurători pe fiecare piesă şi reduce semnificativ tăierile ilegale prin imposibilitatea emiterii de avize de însoţire a materialelor lemnoase de către operatorul economic atestat care realizează prestaţia”.

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.46/2008 – Codul silvic face parte din categoria legilor organice, Camera Deputaţilor fiind for decizional în acest caz.

Surse: Agerpres, Hotnews.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate