Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânăr de 27 de ani arestat pentru şantaj. A postat pe internet materiale video cu o tânără cu care întreţinea relaţii sexuale

Publicat

Un tânăr de 27 de ani din Sâncel, Blaj a fost arestat pentru 29 de zile, în cursul nopţii de joi spre vineri, sub acuzaţia de şantaj. Potrivit IPJ Alba, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o tânără de 21 de ani din localitate, iar ulterior ar fi postat pe internet filmuleţe compromiţătoare din timpul actului sexual. Ionel Văsuţ a fost prezentat, vineri, Tribunalului Alba, care a respins recursul formulat de acesta împotriva deciziei de arestare preventivă.

Din cercetările realizate până în prezent se arată că Ionel Văsuţ ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tânăra de 21 de ani, în perioada noiembrie-decembrie 2011. Cei doi nu erau iubiţi, ci doar cunoştinţe. Ulterior, acesta a ameninţat-o pe fată că, dacă nu va continua să se întâlnească cu el, va posta filmuleţele făcute împreună pe internet, lucru pe care l-a şi făcut. Văşuţ a postat pe Youtube un material video în care el şi fata întreţineau relaţii sexuale normale şi orale, dar, potrivit oamenilor legii, filmele au fost şterse de administratorul site-ului.

Văsuţ a fost reţinut în cursul nopţii trecute şi prezentat instanţei, care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile. Recursul formulat de inculpat s-a judecat joi, la Tribunalul Alba. În urma deciziei instanţei, tânărul rămâne în arest preventiv.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba în acest dosar:

„La data de 23.02.2012, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit documentarea activităţii infracţionale a învinuitului Ionel V., de 27 ani din localitatea Sâncel, care în perioada noiembrie – decembrie 2011, în timp ce întreţinea un raport sexual normal şi oral cu Florina H., de 21 ani, din aceeaşi localitate, a filmat cu telefonul mobil consumarea acestor acte, realizând un filmuleţ cu imagini pornografice, pe care ulterior l-a postat pe internet şi l-a folosit în mai multe rânduri pentru a şantaja persoana vătămată, în scopul întreţinerii în continuare de raporturi sexuale cu aceasta.

În baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, şi urmărind acelaşi scop, învinuitul a continuat să profereze ameninţări la adresa persoanei vătămate şi a postat pe site-ul Youtube imaginile filmate în timp ce întreţinea raporturi sexuale normale şi orale cu victima, filmul fiind vizionat de 45 de utilizatori ai site-ului, unii dintre aceştia informând-o pe victimă despre acest fapt.

Urmare a actelor de cercetare penală întocmite în cauză, organele de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul SIC au emis pe numele învinuitului Văsuţ Ionel, ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore şi totodată au propus Parchetului de pe lîngă Judecătoria Alba Iulia punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă a acestuia, în sarcina învinuitului reţinându-se săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi răspândirea de materiale obscene.

Unitatea de parchet şi-a însuşit propunerea făcută, prezentîndu-l în acest sens pe inculpatul Ionel V. Judecătoriei Alba Iulia, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile.

Numitul Ionel V. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. ady

    marți, 28.02.2012 at 20:40

    bay da-ca ia placut?astea sant fetele de azi
    patasti

    • ri

      joi, 05.07.2012 at 13:51

      invata si tu sa scrii pana sa te apuci sa comentezi 🙂

  2. ady

    marți, 28.02.2012 at 20:41

    unele

  3. ady

    marți, 28.02.2012 at 20:44

    sanceleni avetii fete ce se ascund sub perdea?

    iubaretelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  4. Luci

    vineri, 09.03.2012 at 11:02

    E vina ei ca s-a lasat filmata, parerea mea, altfel nu cred ca s-ar fi ajuns aici…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax