Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 27 de ani din Zlatna, amendat cu 10.000 de lei. Transporta 3,8 mc de lemn pentru care nu avea acte

Publicat

politie

Polițiştii Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Alba și specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcției Silvice Alba, au oprit pentru control, pe DN 74A, localitatea Șard, com. Ighiu, jud. Alba, un autocamion condus de un tânăr de 27 de ani din Zlatna.

Cu ocazia inventarierii materialului lemnos, de către specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj – Garda Forestieră Județeană Alba și Direcției Silvice Alba, s-a constatat că susnumitul transporta cantitatea de 3,8 mc. lemn rotund de esență salcâm, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Faţă de bărbat, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 10 000 lei, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010, privind contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos, 3.8 mc lemn, în valoare totală de 636 lei, a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax