Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 28 de ani din Daia Română, cu alcool la bord, rănit în ACCIDENT. A căzut cu mopedul în afara carosabilului

Publicat

mopedUn tânăr în vârstă de 28 de ani din Daia Română a fost implicat într-un accident rutier, pe drumul comunal dintre Daia Română și Ciugud. În timp ce conducea un moped, a pierdut controlul asupra acestuia și a căzut în afara carosabilului. În urma accidentului, mopedistul a suferit leziuni corporale ușoare. Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 august 2015, în jurul orei 4.00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la spitalul din Alba Iulia s-a prezentat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Daia Română, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că S.I., din comuna Daia Română, în timp ce circula cu un moped, pe drumul comunal dintre Daia Română şi Ciugud, a pierdut controlul asupra acestuia şi a căzut în afara carosabilului.

Ulterior s-a deplasat la domiciliu, iar soţia sa l-a dus la spitalul din Alba Iulia.

În urma accidentului, mopedistul a suferit leziuni corporale uşoare.

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax