Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 28 de ani din Roşia Montană, ARESTAT preventiv pentru tentativă de viol. Şi-a urmărit victima pe mai multe străzi din Abrud

Publicat

arestatUn tânăr din comuna Roşia Montană a fost arestat preventive, fiind cercetat pentru tentativă de viol. Victima sa, o tânără de 20 de ani din Abrud, a scăpat după ce un cetăţean a auzit strigătele ei de ajutor.

Potrivit IPJ Alba, incidentul s-a pertrecut luni seara, în jurul orei 19.00. P.D., de 28 de ani, din comuna Roșia Montană, a urmărit-o pe o tânără de 20 de ani, din Abrud, pe mai multe străzi din oraş, iar, la un moment dat, a condus-o cu forţa pe o stradă întunecată unde, folosind forţa, a încercat să o dezbrace, pentru a o viola.

Însă în zonă şi-a făcut apariţia un cetăţean care a auzit strigătele de ajutor ale tinerei. Pentru a-şi asigura scăparea, P.D. a fugit pe lângă râul Abrudel, însă a fost identificat de către poliţiştii din Abrud care între timp, fuseseră sesizaţi de către victimă.

Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar miercuri, 18 noiembrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni şi judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Cîmpeni.

Faţă de P.D. a fost dispusă cercetarea în stare de arest preventiv, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de viol, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax