Connect with us
Publicitate

SEBES

Tânăr de 28 de ani din Sebeș, cercetat pentru furt. A sustras bunuri dintr-o mașină lăsată nesupravegheată

Publicat

furt masina

Poliţiştii din Sebeş l-au identificat pe un tânăr ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-un autoturism lăsat neasigurat într-o spălătorie auto din municipiul Sebeş. Pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt, poliţia recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile.

La data de 12 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 28 de ani, din Sebeş, ce persoană bănuită de comiterea unui furt, faptă semnalată la data de 9 ianuarie.

Se pare că, în dimineaţa zilei de 8 ianuarie, în timp ce se afla în incinta unei spălătorii auto din Sebeş, tânărul ar fi profitat de faptul că un autoturism a fost lăsat nesupravegheat şi neasigurat şi ar fi sustras bunuri personale în valoare de 450 lei.

Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte cetăţenilor faptul că lăsarea la vedere a bunurilor în autoturism (telefoane, genţi, portofele, GPS-uri, etc) îi expun riscului de a deveni victime ale infracțiunilor de furt.

Poliţiştii vă recomandă:

-Asiguraţi autoturismul chiar dacă lipsiţi din el doar câteva minute;
-Evitaţi să păstraţi în autoturism acte de identitate, permis de conducere, documente de înmatriculare a maşinii, documentele firmei, cărţi de credit, ordine de plată sau orice alte înscrisuri de valoare;
-Închideţi complet geamurile când părăsiţi autoturismul, chiar pentru scurt timp.
-Nu lăsaţi banii în maşină, nici doar pentru câteva minute!
-Nu împrumutaţi maşina decât persoanelor în care aveţi deplină încredere!
-Nu vă adresaţi, pentru repararea maşinii, unor meseriaşi ocazionali necunoscuţi sau atelierelor neautorizate (se pot face mulaje după chei sau puteţi rămâne fără componente care funcţionau foarte bine).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax