Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Tânăr de 28 de ani reținut de oamenii legii. A amenințat cu moartea un taximetrist și i-a furat mașina

Publicat

Recidivist, suspect de tâlhărie şi mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice este cercetat în stare de arest preventiv de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Valea Lungă. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani din localitatea Micăsasa, județul Sibiu, care este cercetat de oamenii legii după ce a amenințat cu moartea un taximetrist și l-a deposedat de mașină.

UPDATE: Judecătoria Blaj a emis, în 24 decembrie, pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru tâlhărie, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care  nu posedă  permis de conducere refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 23 decembrie, la ora 5.55, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj – Postul de Poliţie Valea Lungă au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unei infracţiuni de tâlhărie. Un taximetrist a fost deposedat de autoturism, de către clientul său.

Oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia, iar, în jurul orei 6.15, au identificat principalul suspect şi autoturismul taxi, la intrarea în localitatea Micăsasa din judeţul Sibiu, în afara părţii carosabile.

Pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi investigarea cazului, la nivelul Poliţiei municipiului Blaj a fost constituită o echipă operativă, care din primele cercetări efectuate au stabilit următoarele:

Duminică dimineaţa, în jurul orei 5.45, suspectul M. I..F. (28 de ani), domiciliat în comuna Micăsasa, judeţul Sibiu, însoţit de două femei din Copşa Mică i-au solicitat victimei să efectueze o cursă în regim taxi pe ruta municipiul Blaj – localitatea Micăsasa.

Când au ajuns pe strada Gării din comuna Valea Lungă, suspectul M. I..F., i-a cerut taximetristului să oprească, iar, sub ameninţarea cu moartea şi folosirea forţei fizice, i-a luat de la autoturism cheile şi l-a împins afară din acesta, după care s-a urcat la volan şi a plecat spre judeţul Sibiu, pe DN 14 B.

La intrarea în localitatea Micăsasa, datorită neatenţiei în efectuarea unei manevre de întoarcere, suspectul a intrat cu autoturismul în şanţul drumului,  avariindu-l uşor, unde a şi fost prins de poliţişti, care l-au imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Blaj pentru cercetări.

Cele două femei nu au fost găsite în autoturism, dar au fost identificate în jurul orei 10.00, pe raza oraşului Copşa Mică şi conduse la Poliţia municipiului Blaj pentru cercetări.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M. I..F., poliţiştii au luat măsura reţinerii, pe bază de Ordonanţă de reţinere, pentru o durată de 24 de ore, urmând a fi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar luni acesta va fi prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax