Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 29 de ani din Cib, comuna Almaşu Mare, REŢINUT de poliţişti după ce l-a bătut pe un consătean

Publicat

arestat_catuse După ce l-a agresat pe un consătean, un tânăr de 29 de ani din Cib, comuna Almaşu Mare, a fost reţinut de poliţişti. Este cercetat în continuate pentru vătămare corporală, “victima”, un bărbat de 58 de ani, fiind internat în spital.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Zlatna l-au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, pe P.N.A., de 29 de ani, din comuna Almaşu Mare. Acesta este cercetat penal pentru că, luni seara, l-ar fi agresat pe un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea Cib, provocându-i leziuni în urma cărora a fost necesară internarea în spital.

În urma concluziilor preliminare ale medicului legist, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din „lovire sau alte violenţe” în „vătămare corporală”.

Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că între victimă şi P.N.A., de 29 de ani, din aceeaşi localitate, a avut loc un conflict în timpul căruia i-au fost aplicate mai multe lovituri, cu pumnii şi picioarele.

În urma agresiunii, victima a suferit mai multe contuzii şi traumatisme abdominale şi toracice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax