Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 31 de ani din Alba Iulia, reţinut pentru sustragerea unor bunuri dintr-un magazin. Este suspect în mai multe cazuri de furt

Publicat

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe principalul suspect într-un caz de bunuri dintr-un magazin din Alba Iulia, produs în luna septembrie a anului trecut. Prejudiciul a fost atunci de 800 de lei, iar bărbatul a fost reţinut, urmând să fie prezentat Parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

Din primele cercetări, în noaptea de 12/13 septembrie 2011, C.C.A. (31 de ani), din municipiul Alba Iulia, a pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe  B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, iar din interior a sustras două telefoane mobile, un token şi o maşină de înfiletat, bunuri în valoare de 800 de lei.
Bărbatul mai este suspect şi de comiterea altor furturi comise pe raza municipiului Alba Iulia, fiind cercetat în mai multe dosare aflate în lucru la Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe baza unei ordonanţe de reţinere, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax