Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 31 de ani din Sebeş, REŢINUT de Poliţie. A condus fără permis şi cu alcoolemie de 1,17

Publicat

arestat, catuse

Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Sebeş a fost reţinut de Poliţie după ce a condus un autoturism, sub influenţa alcoolului şi fără permis. A fost oprit în trafic, la Sebeş, în 13 mai.

Potrivit IPJ Alba, în 13 mai, în jurul orei 15.40, poliţiştii de ordine publică din Sebeş, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii rutieri din cadrul aceleiaşi subunităţi de poliţie, l-au depistat pe un tânăr de 31 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gării din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi l-au reţinut, pentru 24 de ore, urmând să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax