Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Tânăr de 31 de ani, ARESTAT în cazul crimei de pe strada Vânătorilor din Alba Iulia. A omorât un bărbat cu 22 lovituri de cuţit

Publicat

YouTube video

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au comunicat că, duminică, a fost dispusă reţinerea unui tânăr de 31 de ani, inculpat în cazul crimei de pe strada Vânătorilor din Alba Iulia.

Tânărul se numeşte Claudiu Eugen Ban. A fost reţinut pentru 24 de ore și este cercetat pentru omor. În urma necropsiei a rezultat că bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost omorât cu 22 de lovituri de cuţit.

UPDATE: Ban a fost prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Instanţa a acceptat solicitarea procurorilor, astfel că inculpatul ajunge după gratii.

YouTube video

În noaptea de 14/15 decembrie 2013, în timp ce se afla la locuința victimei, Nicolae Bora, pe fondul unor discuții contradictorii, inculpatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit în zona toracico-abdominală, cauzându-i leziuni care au condus la deces. Luni va fi sesizat Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

„Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmit procurorii.

Reamintim că un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit decedat, duminică seara, în locuinţa sa din Alba Iulia. Pe corpul său au fost găsite urme de violenţă.

Suspectul în cazul crimei ar fi muncitor la o firmă din Alba Iulia, iar victima, pensionar. În cadrul cercetărilor, nu s-a stabilit deocamdată că ar fi dispărut bunuri din apartamentul în care s-a produs infracţiunea.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, duminică după-amiaza, “Inspectoratul de Politie Judeţean Alba, a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 , de către un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că l-a găsit pe fratele său, B.N., de 55 de ani, din Alba Iulia, decedat în locuinţa sa şi prezentând mai multe urme de violenţă.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă de cercetare, coordonată de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, împreună cu medic legist. Cu ocazia cercetării locului faptei s-a constat că victima prezenta mai multe urme de violenţă, iar în interiorul locuinţei erau urme de răvășire.

Imediat au fost demarate activităţile investigativ-operative şi de cercetare, iar, în baza datelor şi informaţiilor obţinute cu operativitate, principalul suspect a fost identificat şi reţinut.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că în noaptea de 14/15.12.2013, în timp ce se afla în locuinţa victimei, pe fondul unor discuţii contradictorii B.C.E., de 31 de ani, din Alba Iulia, i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit, în zona toracico-abdominală, cauzându-i leziuni care au dus la deces.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea lui B.C.E., urmând ca în cursul zilei de azi, 16.12.2013, să fie prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, în sarcina acestuia  reţinându-se săvârșirea infracțiunii de omor.”

Citeşte şi CRIMĂ la Alba Iulia. Bărbat de 55 de ani, găsit MORT în locuinţa sa. Poliţiştii au început cercetările

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. anonim

    luni, 16.12.2013 at 17:21

    De ati dat tot numele????? Trebuie doar initialele

    • moderatorul de serviciu

      luni, 16.12.2013 at 19:30

      pentru ca s-a emis mandat de arestare

  2. anonim

    joi, 22.10.2015 at 02:11

    Vrajeala in primul rand nu a identificat politia nimica ,el singur a trimis rude dupa politie asa ca sa nu vorbim ce nu era ,si sa nu iutam povestea reala ca el a fost tinta acelui homosexual ,dar logic cum este la noi normal daca nu ai murit ce sa zic te arestam nu exista autoaparare ,asa ca cetateni au doua vareante clare ori te lasi omorat ori faci puscarie ,dar aceste NEDREPTATI nu le vede NIMENI sunt prea ocupati cu ei insasi .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax